Ga voor een visvakantie

in Friesland

Varen en vissen


De Friese meren staan bekend om hun grote aantallen (roof)vissen. Daarom is Heeg de ideale startlocatie voor uw visvakantie in Friesland. En wat is er nu mooier dan een visvakantie beleven vanaf het water zelf in plaats vanaf de wal?

Vanaf het achterdek van de Harmony kunt u uitstekend een hengel uitgooien.
Probeer ook eens een visvakantie met uw hengelvrienden, bijvoorbeeld op een Boekanier van Centerpoint Charters

 

Bij Centerpoint Charters kunt u een motorboot huren in Heeg die uitermate geschikt is voor vissers. De Boekanier 30 of Boekanier 37 zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor een visvakantie in Friesland. 

Deze boten hebben een lage doorvaarthoogte, waardoor u gemakkelijk op plaatsen komt waar andere schippers niet kunnen komen. 

Er zijn ontelbaar veel mooie plaatsen in Friesland waar u verzekerd bent van vis (waaronder baars en diverse andere (roof)vissen). Een mooie plek om te vissen is bijvoorbeeld het Sneekermeer, vanaf de kant. Maar ook het Heegermeer, de Luts in Balk of de Kolk en de Tramhaven in Lemmer zijn aan te raden. Wij geven u graag meer uitleg over deze vaarroutes bij het inchecken.

Bent u geen steevaste visser, maar wel een liefhebber voor het zo nu en dan uitgooien van uw hengel? Bij onze receptie kunt u al voor slechts € 12,50 een weekvergunning aanschaffen, waarmee u een hele week in de Friese provincie mag vissen. 

Motorboot huren in Heeg

Heeft u al zin gekregen in een prachtige visvakantie vanaf het water? Of bent u benieuwd welke motorboot u kunt huren in Heeg? Kijk dan gauw naar de mogelijkheden en...

Ervaar de vrijheid

en geniet van een vaarvakantie in Friesland