Verken Friesland & Overijssel

per boot en per fiets

Varen & fietsen


Friesland en NW-Overijssel zijn naast watersportgebieden ook uitermate geschikte regio's om te fietsen. En een bootvakantie met een fietsarrangement erbij - dát is pas een prachtige belevenis!

Wij hebben daarom voor de actievelingen onder onze gasten een combinatie van een boot huren in Friesland voor 2 personen in combinatie met een fietsarrangement samengesteld. U vertrekt vanuit Terherne en volgt onze route naar NW-Overijssel.

Van ons heeft u dan een fietsroutekaart en een special uitgewerkte vaarroute ontvangen. Onderweg staan in drie plaatsen - namelijk in Heerenveen, Blokzijl en Zwartsluis - fietsen voor u klaar. In de ochtend haalt u de fietsen op en kunt u dan óf de meegeleverde fietstocht van die plaats volgen óf zelf een mooi rondje samenstellen. Na een leuke en sportieve dag levert u tegen de avond de fietsen weer in en vaart per boot naar de volgende bestemming. Zo staat uw "ervaringsmeter" aan het eind van een week varen & fietsen op 25 vaaruren, 127 km op de fiets, een heleboel leuke dorpjes en nog veel meer prachtige natuur!!

De kosten voor 2 personen bedragen EUR 70,00, voor iedere extra persoon EUR 25,00.

Lijkt het u een leuke ervaring om een boot te huren in Friesland? Dit arrangement kan bij alle onze motorboten erbij geboekt worden...

 

Ervaar de vrijheid

en geniet van een vaarvakantie in Friesland