Verken Friesland & Overijssel

per boot en per fiets

Varen & fietsen


Friesland en NW-Overijssel zijn naast watersportgebieden ook uitermate geschikte regio's om te fietsen. En varen en fietsen in een bootvakantie - dát is pas een prachtige belevenis!

Voor de activelingen onder onze gasten hebben wij daarom ook onze zogenaamde minibikes in de verhuur. Op de motorjachten en de meeste motorboten kunnen deze fietsjes op het voor- of achterdek meegenomen worden. U krijgt van ons per 2 fietsen een slot mee zodat u ze ook veilig onderweg kunt achterlaten terwijl u lopend de omgeving verkent. De kosten per minibike bedragen EUR 30.-/week.

Onderin de bootinformatiepagina kunt u terugvinden of er minibikes meegenomen mogen worden. In sommige gevallen is er zelfs genoeg ruimte voor uw eigen (grote) fietsen aan boord.

En als er geen plek voor fietsen is?

Er zijn helaas ook een paar motorboten waar geen fietsen op passen. Op de Traveller 27, Traveller 34 en Symphony kunnen vanwege ruimtegebrek en om veiligheidsredenen helemaal geen fietsen meegenomen worden. Gelukkig hebben de meeste plaatsen wel een fietsverhuurder. Mocht u dus op een van bovenstaande motorboten Friesland willen verkennen, vraag ons dan naar de lijst met fietsverhuurders.

Ervaar de vrijheid

en geniet van een vaarvakantie in Friesland