Ga voor rust & ruimte

in Friesland

Vaarvakantie voor senioren


U denkt er aan om er even lekker tussenuit te gaan? Misschien is een vaarvakantie iets voor u? Op het voordek een goed boek lezen, samen spelletjes doen of u uw hengel uitgooien... het is volop ontspannen aan boord! Maar ook aan wal is er genoeg te beleven.

In Friesland zijn er volop interessante musea te vinden, het Jopie Huisman Museum in Workum en het Fries Scheepvaartmuseum in Sneek zijn bijvoorbeeld echte aanraders. Bij veel musea ontvangt u korting voor senioren. Doet u liever wat actiefs? Huur een paar mini bikes en neem deze mee op uw boot. Meer de boot aan waar en wanneer u maar wilt en maak er een actieve dag van! U kunt stadjes gaan verkennen, maar ook de frisse lucht opsnuiven langs uitgestrekte weilanden. Het kan allemaal!

Boten voor mindervaliden

Bent u mindervalide en ziet u zo´n boot alleen maar als een obstakel? Dit is niet nodig! Bekijkt u eens de Boekanier 30 of Boekanier 37. Deze boten zijn gelijkvloers en dus ook zeer geschikt wanneer u mindervalide bent. Maakt u bij langere afstanden gebruik van een opvouwbare rolstoel? Ook dat hoeft geen probleem te zijn, op het achterdek is een mooi plekje waar u de rolstoel kunt parkeren.

Lijkt het u leuk en wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

Ervaar de vrijheid

en geniet van een vaarvakantie in Friesland