Vaarvakantie met kinderen...

een geweldige ervaring!

Vaarvakantie met kinderen


Een vakantie op het water samen met uw kinderen is absoluut aan te raden. Ze zeggen immers: als kinderen het naar hun zin hebben, hebben hun ouders dit ook.

Voor de kids is er van alles te doen - vlotten bouwen, van de boot af springen en lekker zwemmen, vissen en nog veel meer. Maar ook aan wal is er genoeg te beleven in Friesland!

In de Friese provincie zijn er genoeg plekken waar u heen kunt met de kinderen, wanneer u met z'n allen een dagje weg wilt. Het Kameleondorp in Terherne, Aquazoo in Leeuwarden of het Fries Scheepvaartmuseum in Sneek zijn echte aanraders. Wij geven u bij de receptie graag tips voor nog meer leuke uitjes!

Veilig varen met kinderen

Veiligheid staat uiteraard altijd voorop, zeker als het om uw kinderen gaat. We verhuren zwemvesten in allerlei verschillende maatjes, zodat uw kind vertrouwd en veilig op de boot rondloopt.

Heeft u kleine kinderen? Wij adviseren u om eens te kijken naar de Boekanier 30 of Boekanier 37. De kinderen genieten - wanneer het minder goed weer is - mee achter de grote ramen, de boot is gelijkvloers en er is genoeg ruimte in de boot voor uw hele gezin. Geniet van een prachtige vaarvakantie samen met uw kinderen en maak er een onvergetelijke tijd van!

 

Ervaar de vrijheid

en geniet van een vaarvakantie in Friesland