Wie zijn wij?

Maak kennis met Centerpoint Charters!

Wie zijn wij?


Wij, Evert en Anita Jansen, heten u graag welkom bij Centerpoint Charters. Ons bedrijf verhuurt al meer dan 20 jaar motorjachten; eerst vanuit Sneek en sinds 1 november 2017 vanuit Terherne. Samen met onze ervaren watersportmedewerkers hebben wij een enorme passie voor het varen in Friesland.

Op het water genieten wij optimaal van het gevoel van rust en vrijheid. Varen waar je maar naar toe wilt en daar blijven liggen waar je het mooi vindt. In onze ogen is dit een prachtige manier om te genieten van de natuur, maar ook genieten van de gezelligheid en levendigheid die in het seizoen in de Friese watersportplaatsen als Terherne, Langweer of Sneek heerst. Wij vinden het fantastisch dat wij door middel van het verhuren van motorboten, motorjachten en sloepen ook anderen in de gelegenheid stellen te genieten van al het moois dat varen in Friesland te bieden heeft. Hierin delen wij de oorspronkelijke visie van de oprichters van Centerpoint Charters (Erik en Cathy Fennema) die dit bedrijf hiermee succesvol hebben opgebouwd. 

In ons gastenboek leest u de ervaringen van enkele van onze gasten die u voor gingen. Bekijk ook het foto- en videoalbum voor een indruk van onze schepen en de prachtige vaaromgeving.

Onze motorboten en motorjachten

Onze vloot is zeer gevarieerd en bestaat uit meer dan 35 motorjachten. Deze zijn in te delen in drie categorieën: motorboten met open achterdek, motorboten met lage doorvaarthoogte en motorjachten met luxe en privacy. Wilt u varen met uw gezin of met vrienden, voor een lange vakantie of gewoon een weekendje ertussenuit, er is altijd een motorboot die bij u past. Heeft u nog nooit gevaren? Geen probleem! De meeste motorboten in onze vloot zijn zonder ervaring (en zonder vaarbewijs) prima te varen. Wij helpen u graag op weg.

De voordelen van Centerpoint Charters

  • Vloot van meer dan 35 motorboten, dus altijd de motorboot die bij uw wensen past
  • Goed onderhouden en schone motorboten, motorjachten en sloepen
  • U bent altijd goed verzekerd tegen schade aan de motorboot
  • U ontvangt uitgebreide documenten met informatie over het varen in Friesland, mogelijke vaarroutes en interessante bezienswaardigheden
  • Een vaarbewijs is voor onze motorboten niet noodzakelijk; de meeste boten kunt u zelfs zonder vaarervaring huren
  • U krijgt voor vertrek een uitgebreide instructie en proefvaart met een van onze vakkundige medewerkers, zo gaat u goed voorbereid op weg
  • Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het volgen van een vaarcursus door een ervaren instructeur
  • Mocht er tijdens uw vakantie onverhoopt toch iets zijn; wij bieden 7 dagen per week adequate pechhulp.

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt altijd contact met ons opnemen, wij staan graag voor u klaar!

Hopelijk tot ziens in het mooie Heeg!

Het team van Centerpoint Charters

Ervaar de vrijheid

en geniet van een vaarvakantie in Friesland