Jachtwerf Sneek

U kunt terecht bij Centerpoint Charters!

Jansen Yachts Terherne


Ook voor alle booteigenaar leveren wij een compleet aanbod. Naast de verhuur door Centerpoint Charter, is ook de verkoop van jachten bij ons goed geregeld. Onze partner is niemand meer dan Jachtbemiddeling van der Veen, een begrip in de in- en verkoop van jachten (nieuw en gebruikt). Ook onze jachtwerf en de jachthaven staan voor u klaar.

Op het terrein van Jansen Yachts aan het Syl 12 in Terherne kunt u naast Centerpoint Charters nog twee watersportgiganten vinden.

Als eerste Jachtbemiddeling van der Veen, een bekende verkoper van (jonge) werfgebouwde motorjachten. In de eigen verkoophaven liggen doorgaans 125 tot 200 jachten te wachten op een nieuwe eigenaar. Ligt uw nieuwe boot daar niet bij, dan hebben we nog een deel van ons aanbod op locatie liggen of we gaan een nieuw jacht met u bouwen. kortom, hier wordt u proffecioneel begeleid bij de aan- of verkoop van een nieuw of gebruikt jacht.

Ook JachtHaven Terherne, met Jachtwerf de Horne (Jansen Jachthaven & Werf) vind u op dit adres. Hier liggen de vaste ligplaatshouders op loopafstand van het dorp en bijna aan de oevers van het Sneekermeer. De vakbekwame werf beschikt alle denkbare faciliteiten, waaronder o.a. een onderhoudsloods en een 25-tons botenlift. Of het nu gaat om de bouw van een nieuw schip, winterstalling, een refit, of welke onderhoudswerkzaamheden dan ook, u kunt altijd bij ons terecht!

Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs, wellicht kunnen we iets voor u betekenen.

 

Ervaar de vrijheid

en geniet van een vaarvakantie in Friesland