Arrangementen

VIP-pakket


Vakantie dient ter ontspanning en om de batterij weer op te laden. Daar past dat hele organiseren, bedenken en inpakken vooraf eigenlijk niet bij.

Wilt u van een deel daarvan verlost zijn? Boek dan ons VIP-pakket - dan kunt u beddengoed, handdoeken en keukenlinnen gerust thuis vergeten. En ook de schoonmaak bij vertrek is niet meer uw probleem. Klinkt goed, toch?

U kunt dit pakket boeken vanaf 2 tot en met 10 personen. Gewoon bij het reserveren van de boot aankruisen, wij regelen de rest!  Wilt u zich wel VIP voelen, maar bent u vergeten om het bij de reservering aan te geven? Geen nood - stuur ons gewoon even een mailtje. Als wij uw boeking 1 week voor afvaart ontvangen, dan komt het allemaal goed!

Afkoop eigen risico - geen arrangement, maar wel handig:

Het afkopen van het eigen risico is vanaf 2019 bij Centerpoint Charters ook mogelijk. Maar hoe zit dat precies?

Normaliter betaald u bij overname van de boot een waarborg (350 of 700 euro, afhankelijk van de grootte van de boot). Deze waarborg dient ter dekking van het eigen risico van de WA- en kaskoverzekering. Met andere woorden: schades tot aan het hoogte van de borg komen voor uw rekening (middels de gestorte waarborg), wat erboven is dekt de verzekering.

Vanaf dit jaar kunt u echter ook voor het bedrag van de waarborg een verzekering afsluiten! U betaald dan bij overname van de boot 60 (of 90) euro verzekeringspremie, maar geen waarborg meer en heeft voor de rest geen omkijken meer naar krassen of schades aan uw of een andere boot.

Uiteraard dient u nog wel melding bij ons te maken mocht er onderweg iets gebeuren - anders kunnen wij het voorval ook niet aan de verzekering melden.

Ervaar de vrijheid

en geniet van een vaarvakantie in Friesland