Arrangementen

VIP-pakket


Vakantie dient ter ontspanning en om de batterij weer op te laden. Daar past dat hele organiseren, bedenken en inpakken vooraf eigenlijk niet bij.

Wilt u van een deel daarvan verlost zijn? Boek dan ons VIP-pakket - dan kunt u beddengoed, handdoeken en keukenlinnen gerust thuis vergeten. En ook de schoonmaak bij vertrek is niet meer uw probleem. Klinkt goed, toch?

U kunt dit pakket boeken vanaf 2 tot en met 10 personen. Gewoon bij het reserveren van de boot aankruisen, wij regelen de rest!  Wilt u zich wel een VIP voelen, maar bent u vergeten om het bij de reservering aan te geven? Geen nood - stuur ons gewoon even een mailtje. Als wij uw boeking 1 week voor afvaart ontvangen, dan komt het allemaal goed!

Afkoop eigen risico - geen arrangement, maar wel handig:

Het afkopen van het eigen risico is vanaf 2019 bij Centerpoint Charters ook mogelijk. Maar hoe zit dat precies?

Normaliter betaalt u bij overname van de boot een waarborg (350 of 700 euro, afhankelijk van de grootte van de boot). Deze waarborg dient ter dekking van het eigen risico van de WA- en cascoverzekering. Met andere woorden: schades tot aan de hoogte van de borg komen voor uw rekening (middels de gestorte waarborg), wat erboven is dekt de verzekering.

Vanaf dit jaar kunt u echter ook voor het bedrag van de waarborg een verzekering afsluiten! U betaalt dan bij overname van de boot 60 (of 90) euro verzekeringspremie, maar geen waarborg meer en u heeft voor de rest geen omkijken meer naar krassen of schades aan uw huurboot of een andere boot.

Uiteraard dient u nog wel melding bij ons te maken mocht er onderweg iets gebeuren - anders kunnen wij het voorval ook niet aan de verzekering melden.

Ervaar de vrijheid

en geniet van een vaarvakantie in Friesland