Varen en Fietsen

Varen en fietsen arrangement


Friesland en NW-Overijssel zijn naast watersportgebieden ook uitermate geschikte regio's om te fietsen. En een bootvakantie met een fietsarrangement erbij - dát is pas een prachtige belevenis! Bekijk hier de mogelijkheden.

Voor de boten waar geen fietsen op passen (Traveller 27, Traveller 34, Symphony en Harmony), is er nu een speciaal arrangement samengesteld: het "Varen en fietsen "arrangement. U vertrekt met de boot vanuit Terherne en volgt onze vaarroute naar NW-Overijssel. U ontvangt tijdens uw boeking een fietskaart en een uitgewerkte vaarroute. Zo kunt u de mooiste plaatsen ontdekken met boot en fiets! De fietsen zijn op drie plaatsen af te halen: Heerenveen, Blokzijl en Zwartsluis. Deze fietsen worden vooraf voor u gereserveerd en kunnen in de ochtend worden opgehaald. 
De kosten voor een Varen & fietsen arrangement voor 2 personen bedragen EUR 70,00. Voor iedere extra persoon wordt EUR 25,00 gerekend. 

Lijkt het u een leuke ervaring om dit van arrangement gebruik te maken? Dit arrangement kan bij alle onze motorboten geboekt worden.

Ervaar de vrijheid

en geniet van een vaarvakantie in Friesland