Genieten

van de mooiste uitzichten

Links


Veilig varen

Rijkswaterstaat heeft voor de bootverhuur gasten en voor de beginnende schippers een film gemaakt over hoe pleziervaarders zich het beste kunnen voorbereiden op hun vaartocht met een motorjacht, sloep of andere boot. Hierbij passeren verschillende punten en lastige situaties de revue. Voor de gasten die gebruik maken van onze bootverhuur vanuit Sneek, zijn met name de intro en de hoofdstukken 1, 2 en 5 van belang.
Meer weten? Ga dan naar de website van Rijkswaterstaat.

Marrekrite

Hier vindt u informatie over de stichting De Marrekrite, die in Friesland de talloze vrije ligplaatsen onderhoudt. U kunt als bootverhuur gast van Centerpoint Charters in onze jachthaven in Terherne een Marekrite wimpel vragen voor de sloep of het motorjacht, zodat u gebruik kunt maken van deze vrije aanlegplaatsen door heel Friesland.

Turfroute

Voor informatie over de Turfroute, de hoogte van de bruggen, de bedieningstijden en veel meer moet u hier zijn!

Visclub de Baars

U kunt bij ons aan de balie een weekvergunning kopen, zodat u kunt vissen in heel Friesland. Mocht u echter vaker en/of op verschillende plekken in Nederland gaan vissen, dan is het misschien een beter idee om meteen een Vispas aan te schaffen. Daarvoor dient u lid te worden van een hengelsportvereninging. Kijkt u eens bij Sneker hengelsportverenging De Baars.

Uiteraard kunt u ook bij een vereniging bij u in de buurt lid worden.

 

Varen doe je samen

De stichting 'Varen doe je samen' geeft knooppuntenboekjes voor heel Nederland uit. Bekijk het knooppuntenboekje van Noord-Nederland!

...of eens met een skûtsje op pad?

Bent u een familiedag of een vrijgezellenfeest aan het organiseren? Of zoekt u nog een idee voor een dagje teambuilding of "vergaderen mét"? Dan kunnen onze collega's van Friesland Zeilen u hier vast mee verder helpen. Zij verhuren traditionele Friese skûtsjes, met of zonder arrangement en/of catering. Allemaal voor grotere groepen geschikt.

Ervaar de vrijheid

en geniet van een vaarvakantie in Friesland