EEN LEUKE VAKANTIE

voor de hele familie

Varen is fantastisch...


...voor iedereen!

Wilt u een week met vrienden op bootvakantie in Friesland? Of had u een weekendje met drie generaties in gedachten? Een vaarvakantie is voor jong en oud, voor beginnende en ervaren schippers. En er is géén vaarbewijs nodig, daarom kan iedereen van een bootvakantie in Friesland genieten.

In Friesland kunt u volop genieten van de vrijheid op het water, het mooie landschap, de pittoreske dorpjes en steden, de meest geweldige restaurants, van sport en spel, een dagje naar het strand of de leuke boetiekjes en winkels. Iedereen komt aan zijn trekken.

Houdt u van bewegen, dan kunt u naast varen ook wandelen, hardlopen, fietsen, kiten, surfen en uiteraard naar hartenlust zwemmen. Als u wilt kunt u elke dag in een andere plaats de verschillende mogelijkheden verkennen.

Ontspannen bootvakantie in Friesland

Droomt u eerder van een rustige en ontspannen bootvakantie in Friesland? Wilt u een boekje lezen, met een goed glas wijn aan dek zitten, van de ondergaande zon en de rust genieten - waar kan dat beter dan op een motorboot van Centerpoint Charters?

Ook voor kinderen is deze vakantievorm geweldig! Betrek ze bij het varen, laat ze op de kaart de route bijhouden, maak uitstapjes aan wal en onderneem ontdekkingstochten op de mooie plaatsen waar u aanmeert. Vissen, zwemmen, buitenspelen... u zult zien, de kleine piraten willen aan het eind van de vakantie niet meer van boord!

Zelfs als u nog nooit hebt gevaren, kunt u gerust een bootvakantie in Friesland plannen. Met een goede begeleiding, de uitgebreide informatie die u van ons vooraf ontvangt, de adviezen en een gedegen instructie met proefvaart kunt u veilig op het water vertoeven. Kortom: varen is leuk voor iedereen!

Ervaar de vrijheid

en geniet van een vaarvakantie in Friesland