Corona & Charter


Ja, u kunt nog een motorboot huren........

Ja, u kunt nog steeds een boot huren en genieten van de rust en ruimte op de Friese wateren.

Er even uit in deze “vreemde” tijd.

U dient natuurlijk wel de strikte voorwaarden van ons, en de lokale en nationale overheid, in acht te nemen bij aankomst en tijdens uw verblijf. Het Centerpoint team houdt de situatie over het coronavirus nauwlettend in de gaten. Uw veiligheid als onze gast en onze medewerkers heeft onze prioriteit.

Hieronder ons beleid en de punten die wij in acht nemen.

     > U kunt onze motorboten nog huren als u de regels van de overheid en ons in acht neemt. Volgt u de regels nauwgezet op voor ieders gezondheid. Dit betekent niet meer dan 3 personen met een minimum van 1.5 meter                   afstand. Families zijn uitgezonderd van de drie-persoonsregel.

     > Regels die in acht genomen worden,

  1. U dient de aankomsttijd met ons af te stemmen, zodat groepsvorming wordt voorkomen.
  2. U kunt op ons terrein parkeren, wel 1.5 meter uit elkaar blijven ook van andere gasten.
  3. Denk om hygiëne was regelmatig uw handen.
  4. De hoofdhuurder komt op kantoor om zich te melden, medereizigers wachten buiten.
  5. Wij geven geen hand en blijven op afstand, de Balie hebben wij afgeschermd met plexiglas.
  6. De Motorboten zullen extra gedesinfecteerd worden met speciale spray.
  7. De toiletten en douches zullen gesloten blijven dit zal in alle havens zo zijn tot nader order. Ook op de route naar ons toe zullen toiletten op benzine stations gesloten zijn.
  8. Op uw gehuurde boot kunt u Douchen en naar het  toilet. In de meeste havens zult u kunnen water tanken maar houd u er rekening mee dat er een enkeling ook dicht zal zijn.
  9. Bij ons en op het water gelden alle regels als door de overheid opgelegd. Zoek elkaar niet op blijf in uw eigen omgeving en minimaal 1.5 meter uit elkaar.
  10. Voor meer info en nieuws over het Coronavirus:          https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus 

    > Op de boten wordt in principe geen uitleg gegeven, de uitleg gaat door middel van een  filmpje (in bewerking) of de schipper krijgt alleen uitleg op afstand van 1.5 mtr.

    > Zowel supermarkten en restaurants verzorgen boodschappen en ook Lunch en Diner aan boord. U kunt in uw eigen omgeving lekker tafelen. Wij kunnen u tips geven per plaats.

    > Wij kunnen uw boodschappen aan boord verzorgen tegen een kleine vergoeding.

    > De bruggen zijn tot 28 april 2020 gesloten en worden op afroep bediend. Vanaf Heeg heeft u vele mogelijkheden om toch nog een mooie route te varen.

 

      Vele veranderingen, we hopen van korte duur, maar wij heten u toch graag van Harte Welkom!

      Uw Centerpoint Charter Team

Ervaar de vrijheid

en geniet van een vaarvakantie in Friesland