Met de boot op vakantie

in het mooie Friesland

Botenverhuur Friesland


Bent u op zoek naar een huurboot in Friesland? Of u nu een motorboot wilt huren in Friesland voor een dagje varen óf voor een vaarvakantie van een weekend, midweek, week of zelfs meerdere weken, dan bent u bij Centerpoint Charters aan het juiste adres. 

Maar waarom zou u eigenlijk een motorboot huren in Friesland? Nou... omdat een vaarvakantie gewoon leuk is, ontspannen, een tikkeltje avontuurlijk en Friesland met zijn mooie natuur en de gezellige plaatsen aan het water het bezoeken meer dan waard is. Wij hebben een viertal goede argumenten voor botenverhuur in Friesland voor u op een rijtje gezet - klik op een ervan en lees meer.

Motorboot huren in Friesland

Motorboot, motorjacht of sloep? Bij Centerpoint Charters kunt u terecht voor comfortabele motorboten en luxe motorjachten voor een heerlijke vaarvakantie. Met het gezin of met vrienden een paar dagen over de Friese wateren zwerven, uw mobiele onderkomen altijd dichtbij en voorzien van alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf - bij ons vindt u zeker de passende boot.

Als u een motorbootje wilt huren in Friesland om een dag te varen, dan bieden wij u elegante motorsloepen - een open motorboot om volledig van de natuur en het mooie weer te kunnen genieten, gemakkelijk te manoeuvreren en met voldoende ruimte voor 6 - 8 personen.

Onbeperkt varen door afwisselend Friesland

Een motorboot huren in Friesland biedt u vele vaarmogelijkheden. Ontdek het centrum van Sneek met zijn mooie gevels en gezellige terrasjes, bevaar de Friese meren, bezoek leuke plaatsen als Grou en Heeg, volg de Elfstedenroute of vaar door Friesland naar Overijssel om bijvoorbeeld Giethoorn te bezoeken.

U heeft alle tijd en u kunt aanleggen waar u het leuk vindt. Lees meer over de prachtige omgeving...

Een vaarbewijs is niet nodig

En het mooie is: bij Centerpoint Charters is een vaarbewijs niet noodzakelijk. U krijgt voor vertrek een technische instructie in de boot van uw keuze! Voor al onze motorjachten is wél vaarervaring nodig.

Boeken Botenverhuur Friesland

Een motorboot huren in Friesland, dat kunt u eenvoudig online regelen op de pagina Zoek & Boek op onze website. Heeft u vragen over de mogelijkheden? U kunt rechtstreeks met ons contact opnemen via T. 0515-426 642 of ons contactformulier.

Meer advies nodig?

Neem contact met ons op

Waarom Centerpoint
  • Ideaal gelegen in het hart van Friesland
  • Geen vaarbewijs nodig
  • Grote vloot met volop keus/variatie
  • Maar 25 % aanbetaling
  • Persoonlijk advies indien gewenst
  • Gratis WIFI in thuishaven

Ervaar de vrijheid

en geniet van een vaarvakantie in Friesland